За HealthAid

HealthAid Бренд бр.1 за


HealthAid Производи

Сите  HealthAid производите се изработени од природни извори и не содржат адитиви, вештачки бои, ароми, квасец, глутен, сол, шеќер и млечни производи. Се  користат само најдобрите органски  состојки за создавање на високо квалитетни производи, кои се ригорозно тестирани  за чистота и потентноста во ефикасноста  според највисоките светски стандарди.

HealthAid постојано ги преиспитува и формулирама производите, со цел да се обезбеди висок квалитет кој ќе допринесе кон позитивни здравствени придобивки за нашите клиенти.