Zincovit C 60 Tablets

Zincovit C претставува уникатна формулација која ги обединува бенефитите и полезните особини на цинк, витамин Ц и екстракт од прополис во една таблета со природен вкус од портокал. Идеален суплемент за поткрепа на имуниот систем во текот на целата година, посебно во зима, кога на организмот му е потребна севкупна поткрепа за време на студените месеци, но и на пролет за да учествува во одржување на нормален имун систем.

 

Состав: Vitamin C 150mg, Zinc 4mg, Propolis Extract 15mg.

  • Опис
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (1)

Zincovit C претставува уникатна формулација која ги обединува бенефитите и полезните особини на цинк, витамин Ц и екстракт од прополис во една таблета со природен вкус од портокал. Идеален суплемент за поткрепа на имуниот систем во текот на целата година, посебно во зима, кога на организмот му е потребна севкупна поткрепа за време на студените месеци, но и на пролет за да учествува во одржување на нормален имун систем.

Специјално формулиран за да го обезбеди сето богатство и корисни својства на цинкот и витаминот Ц кои придонесуваат за нормално функционирање на имуниот систем.

Состав: Vitamin C 150mg, Zinc 4mg, Propolis Extract 15mg.

Возрасни и деца над 14 години може да земаат до три таблетки за џвакање во ограничен период (24 часа). Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалификувано лице.

Не содржи глутен, пченица, соја и млечни состојки. Не содржи вештачки бои и конзерванси. Погодни за вегетаријанци

 

1 review for Zincovit C 60 Tablets

  1. 5 out of 5

    nezamenliv del od moite naviki!


Add a review