Pregnazon

Pregnazon® таблетите се специјално направени и внимателно балансирани за да ја обезбедат препорачаната дневна доза на фолна киселина (400μg) која придонесува за нормален раст на плодот заедно со 22 останати корисни состојки што дава оптимална хранлива вредност за сите фази на бременоста и раното мајчинство.

  • Опис
  • Дозирање и начин на употреба
  • Коментари (0)

Планирањето на бременоста, самата бременост и доењето се периоди со најголема нутритивна потреба за жената. Pregnazon® таблетите се специјално направени и внимателно балансирани за да ја обезбедат препорачаната дневна доза на фолна киселина (400μg) која придонесува за нормален раст на плодот заедно со 22 останати корисни состојки што дава оптимална хранлива вредност за сите фази на бременоста и раното мајчинство.

 

Овој производ содржи железо, кое доколку се зема прекумерно може да биде штетно за многу мали деца.

Не содржи квасец,глутен,пченица,соја, млечни состојки и сол

Не содржи вештачки бои,конзерванси и ароми.

Соодветни за вегатеријанци и вегани.

Eдна таблета на ден со главно јадење. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице. Прегназон таблетите смее да се земаат само кога сте најадени

Коментари

Се уште нема коментари


Бидете прв(а) да коментира за “Pregnazon”