KidzOmega 60 Capsules

KidzOmega е одличен извор на омега 3 масни киселини EPA и DHA со прекрасен вкус на портокал во кој ќе уживаат децата. Витамините А и Д, придонесуваат за нормално функционирање на имуниот систем. DHA придонесува за нормално функционирање на мозокот и нормален вид. Рибиното масло во производите на HealthAid потекнува од најчистите мориња и практично е незагадено.

 

Состав во 1 капсула: Vitamin A(1333iu) 400μg, Vitamin D(200iu) 5μg, Vitamin E (9iu, natural) 6mg, Fish Oil concentrate 600mg, which provides: EPA 198mg, DHA 132mg.

 

  • Опис
  • Претпазливост
  • Информации за алергени
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (1)

KidzOmega е одличен извор на омега 3 масни киселини  EPA и DHA со прекрасен вкус на портокал во кој ќе уживаат децата. Витамините А и Д, придонесуваат за нормално функционирање на имуниот систем. DHA придонесува за нормално функционирање на мозокот и нормален вид. Рибиното масло во производите на HealthAid потекнува од најчистите мориња и практично е незагадено.

Состав во 1 капсула: Vitamin A(1333iu) 400μg, Vitamin D(200iu) 5μg, Vitamin E (9iu, natural) 6mg, Fish Oil concentrate 600mg, which provides: EPA 198mg, DHA 132mg.

Не се препорачува за хемофиличари. Советувајте се со лекар пред да ги користите доколку користите антикоагуланти.

Овоj производ содржи рибино масло и соја

Не содржат квасец, глутен, пченица, млечни производи, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Деца од 1-12 години една капсула на ден. Капсулите може да се џвакаат, голтаат или исцедат во храна, пијалок или формула. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

1 review for KidzOmega 60 Capsules

  1. 5 out of 5

    Одличен производ за нашите деца


Add a review