Brainvit 60 Tablets

Таблетите BrainVit® овозможуваат поддршка за нормално функционирање на нервниот систем. Уникатна формулација која содржи ниацин, рибофлавин, тиамин, витамин Б12, витамин Ц. Производот придонесува за правилна исхрана и нормално функционирање на нервниот систем.

 

Состав во две таблети: Natural mixed carotenoids 34mg, Natural Vitamin E (100iu) 67mg, Vitamin C 60mg, Thiamine (vitamin B1) 10mg, Riboflavin (vitamin B2) 3.2mg, Niacin (vitamin B3) 18mg, Folic acid 400ug, Vitamin B12 25ug, Pantothenic acid (vitamin B5) 12mg, Iron 14mg, Zinc 14mg, Selenium 100ug, L-­Arginine 50mg, L­-Methionine 50mg, L­-Phenylalanine 50mg, L­-Tyrosine 50mg, L-­Glutamine 20mg, L-­Glutathione 20mg, Acetyl­ L-­Carnitine 20mg, Alpha lipoic acid 50mg, Phosphatidyl Choline 25mg, Phosphatidyl Serine 25mg, CoQ10 20mg, Ginkgo Biloba Extract (50:1) [standardised to min 24% gingkoflavanglycosides & 6% triterpenelactones] 60mg, Gotu Kola Extract (4:1) (equivalent to 120mg of gotu kola powder) 30mg, Brahmi extract (20:1) (equivalent to 3000mg powder) 150mg.

 • Опис
 • Информации за алергени
 • Дозирање и начин на употреба
 • Reviews (4)

Мозокот и целокупниот нервен систем се важни органски структури во телото, кои имаат потреба од хранливи материи како поддршка за нивната функција. Поради начинот на современото живеење, стресот и возраста, мозокот и нервното ткиво имаат зголемена потреба од витаминска поддршка за оптимално функционирање.

Таблетите BrainVit® овозможуваат поддршка за нормално функционирање на нервниот систем. Уникатна формулација која содржи ниацин, рибофлавин, тиамин, витамин Б12, витамин Ц. Сите наведени компоненти придонесуваат за правилна исхрана и нормално функционирање на нервниот систем.

Состав во две таблети: Natural mixed carotenoids 34mg, Natural Vitamin E (100iu) 67mg, Vitamin C 60mg, Thiamine (vitamin B1) 10mg, Riboflavin (vitamin B2) 3.2mg, Niacin (vitamin B3) 18mg, Folic acid 400ug, Vitamin B12 25ug, Pantothenic acid (vitamin B5) 12mg, Iron 14mg, Zinc 14mg, Selenium 100ug, L-­Arginine 50mg, L­-Methionine 50mg, L­-Phenylalanine 50mg, L­-Tyrosine 50mg, L-­Glutamine 20mg, L-­Glutathione 20mg, Acetyl­ L-­Carnitine 20mg, Alpha lipoic acid 50mg, Phosphatidyl Choline 25mg, Phosphatidyl Serine 25mg, CoQ10 20mg, Ginkgo Biloba Extract (50:1) [standardised to min 24% gingkoflavanglycosides & 6% triterpenelactones] 60mg, Gotu Kola Extract (4:1) (equivalent to 120mg of gotu kola powder) 30mg, Brahmi extract (20:1) (equivalent to 3000mg powder) 150mg.

Овој производ содржи соја.

Не содржат вештачки бои, конзерванси и ароми.

Возрасни и деца над 16 години една до две таблети дневно. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

4 reviews for Brainvit 60 Tablets

 1. 5 out of 5

  Zadovolna i od ovoj proizvod. Za mn kratko vreme osetiv efekt vo smisla na namalena nervoza i stabilnost. Pominav niz stresen period i nautro stanuvav so nemir vo stomakot, e sega toa veke go nema.

 2. 5 out of 5

  Odlicni se! Gi pijam podolgo vreme, a gi preporacuvam i na lica sto stradaat od depresija, ansionzost. Vredat za sekoj den!

 3. 5 out of 5

  Majkami pocna da zaborava, kako i pominuvaa godinite, pocnav da i gi kupuvam i eve malku e podobro

 4. 4 out of 5

  Ми помагаат во испитните сесии, да останам фокусирана на задачите и матерјалот


Add a review