V-Vein 60 Tablets

Најчести нарушувања на венскиот систем се т.н проширени вени. Овие промени најчесто ги зафаќа вените на долните екстремитети. Варикозните вени се манифестираат со трнење, отоци и чувство на тежина во нозете. V-Vein е специјално формулиран препарат кој може да даде нутритивна поддршка и баланс на организмот.

  • Опис
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (1)

Вените се многу важен дел од кардиоваскуларниот систем на организмот, тие имаат за цел да ја враќаат деоксигенираната крв  (крв богата со CO2) назад во срцето за да може во белите дробови повторно истата да се оксигенира (замена на јаглеродниот диоксид со кислород). За разлика од артериите, вените имаат многу потенки ѕидови и токму тоа ги прави поподложни на различни нарушувања. Најчести нарушувања на венскиот систем се т.н проширени вени. Овие  промени најчесто ги зафаќаат вените на долните екстремитети. Варикозните вени се манифестираат со трнење, отоци и чувство на тежина во нозете.

V-Vein е специјално формулиран препарат кој може да даде  нутритивна поддршка и баланс на организмот.

Внимание!

За лица кои страдаат од хемофилија и кои се на антикоагулантна терапија, пред употреба на производот да се консултираат со својот лекар!

Без додатоци на квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, сол, шеќер, вештачки бои, конзерванси и ароми

** Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна исхранa

Возрасни и деца   над 14 години една до две таблети на ден. За промена на дозирањето, консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.

1 review for V-Vein 60 Tablets

  1. 5 out of 5

    Odlicen za podobra cirkulacija, sekoja cest


Add a review