Lycopene 30 Tablets

Ликопен e член на фамилијата каротеноиди со високо потентни активности. Се наоѓа во црвените овошја како лубеница, гуава и црвен грејпфрут, а исто и ја дава црвената боја на доматите.

 

Состав: Lycopene powder 25mg.

  • Опис
  • Информација за алергени
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (1)

Ликопен e член на фамилијата каротеноиди со високо потентни активности. Се наоѓа во црвените овошја како лубеница, гуава и црвен грејпфрут, а исто и ја дава црвената боја на доматите.

Црвените овошја  и зеленчуци се одликуваат со моќни антиоксидативни својства кои делуваат во собирање на слободните радикали и поддржување на имунолошката состојба.

Состав: Lycopene powder 25mg.

Алергена информација: овој производ содржи пченка.

Не е додадено квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Овој производ содржи пченка.

Не е додадено квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, вештачки бои, конзерванси и ароми

Возрасни и деца над 6 години една таблета на ден со храна. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалификувано лице.

1 review for Lycopene 30 Tablets

  1. 5 out of 5

    Го препорачувам на секој за овие доцни есенски денови


Add a review