Ginko Vital™

Специјално формулиран стандардизиран гинко билоба. Составен од концентриран екстракт со високо ниво на гинко флавоноиди кои претствуваат основна компонента на билката, која може да помогне во одржување и подобрување на циркулацијата на крвта.

 

Состав: Ginkgo biloba 50:1 Extract (equivalent to 5000mg of Gingko Biloba raw powder)[standardised to 24% Flavone Glycosides & 6% Terpine Lactones] 100mg.

 • Опис
 • ЗА КОГО СЕ НАМЕНЕТИ?
 • ПРЕПОРАЧАНА ДНЕВНА ДОЗА
 • Reviews (1)

HealthAid GinkoVital е специјално формулиран со користење на стандардизиран гинко билоба концентриран екстракт со високо ниво на гинко флавоноиди, основна компонента на билката, која може да помогне во одржување и подобрување на циркулацијата на крвта. Добра циркулација на крвта е од витално значење за добро здравје на нашето тело, бидејќи пренесува кислород и други животно важни хранливи материи во мозокот и сите клетки на телото.

Состав: Ginkgo biloba 50:1 Extract (equivalent to 5000mg of Gingko Biloba raw powder)[standardised to 24% Flavone Glycosides & 6% Terpine Lactones] 100mg.

 • Постари лица кои имаат потреба за подобрување на меморијата
 • Студенти кои учат за испити
 • Лица кои сакаат да постигнат  оптимална меморија и ментална активност
 • Лица со слаба циркулација и проблеми поврзани со циркулацијата

Возрасни, една капсула дневно, може да се зголеми на две ако е потребно со храна. Не ја пречекорувајте препорачаната дневна доза освен ако поинаку не ве советувало соодветно квалификувано лице.

1 review for Ginko Vital™

 1. 5 out of 5

  DELUVA


Add a review