Garlic Oil 30 Capsules

Garlic Oil капсулите ги содржат најквалитетните екстракти од органски одгледуван лук и соодветно процесиран за да ја задржи својата чистота и висока потентност. Лукот содржи аминокиселини, алицин, аргинин, селен, железо, витамин Б1 и Б2, растителни влакна, етерични масла, флавоноиди, ензими и многу други полезни супстанции.

 

Состав: Pure Garlic Oil (Derived from an extract of 2000mg of fresh garlic bulb) 200mg.

  • Опис
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (1)

Garlic Oil капсулите ги содржат најквалитетните екстракти од органски одгледуван лук и соодветно процесиран за да ја задржи својата чистота и висока потентност. Лукот содржи аминокиселини, алицин, аргинин, селен, железо, витамин Б1 и Б2, растителни влакна, етерични масла, флавоноиди, ензими и многу други полезни супстанции.

Богатството на витамини и минерали го одликуваат лукот како растение со исклучителни својства  на имунолошка поддршка.

Состав: Pure Garlic Oil (Derived from an extract of 2000mg of fresh garlic bulb) 200mg.

Не е додадено квасец, глутен, пченица, сол, шеќер, млечни производи, вештачки бои, конзерванси и ароми, без ГМО.

Возрасни и деца над 12 години една капсула на ден со ладна вода после јадење. Доколку е препорачано возрасни може да зголемат на две капсули на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалификувано лице.

1 review for Garlic Oil 30 Capsules

  1. 4 out of 5

    Lukot e najzdrav


Add a review