Coenzyme Q10 200mg

Коензимот Q10 е важна клеточна компонента која се наоѓа во митохондриите на сите живи клетки и помага храната да се претвори во клеточна енергија. На срцето и нервниот систем им се потребни поголеми количини на енергија за да може ефикасно да функционираат и затоа е препорачана поголема количина од Q10.

 

Состав: Co­Enzyme Q10 (as Ubiquinone) 200mg, Rice Bran Oil 340mg.

  • Опис
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (1)

Коензимот Q10 се наоѓа во митохондриите на сите живи клетки и помага храната да се претвори во клеточна енергија. На срцето и нервниот систем им се потребни поголеми  количини на енергија за да може ефикасно да функционираат и затоа е препорачана поголема количина од Q10.

Состав: Co­Enzyme Q10 (as Ubiquinone) 200mg, Rice Bran Oil 340mg.

*** Не содржи квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Возрасни и деца над 12 години една капсула на ден. Ако се препорача може да се зголеми на две капсули на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

1 review for Coenzyme Q10 200mg

  1. 4 out of 5

    fenomenalen proizvod


Add a review