Citrus Bioflavonoids 30 Tablets

Citrus Bioflavonoids претставува препарат кој содржи екстракт на цитрусни биофлавоноиди кои се природни супстанции и се застапени најмногу во цитрусните плодови.

 

Состав: Bioflavonoids 1000mg.

  • Опис
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (1)

Citrus Bioflavonoids претставува препарат кој содржи екстракт на цитрусни биофлавоноиди кои се природни супстанции и се застапени најмногу во цитрусните плодови.

Екстрахирани од цитрусните плодови, цитрусните биофлавоноиди најчесто се застапени во форма на диосмин, кверцетин, рутин и хисперидин. Тие не можат да бидат произведени од организмот и мора да се земаат преку храна или додатоци.

Состав: Bioflavonoids 1000mg.

* Не содржат квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, вештачки бои и ароми.

** Додатоци во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.

Возрасни  и деца над 12 години по една таблетa дневно. За промена на дозирањето, консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.  

 

1 review for Citrus Bioflavonoids 30 Tablets

  1. 4 out of 5

    Go koristam nekoe vreme i sum zadovolen


Add a review