Spirulina 60 Tablets

Спирулината е природна сино-зелена слатководна алга (caynbacteria) за која се смета дека е прва форма на живот на планетата. Потеклото и е од неконтаминирани води и е еден од најпотентните нутритивни извори. Богат природен извор на витамин Б12, железо, протеини.

 

Состав: Spirulina Powder 500mg.

  • Опис
  • Предупредување
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (0)

Сите производи од HealthAid се формулирани користејќи ги најдобрите екстракти екстрахирани од најразлични растенија од природата, органски одгледувани и процесирани за да се обезбеди висок потенцијал и чистота.

Спирулината е природна сино-зелена слатководна алга (caynbacteria) за која се смета дека е прва форма на живот на планетата, стара е околу 3,5 милијарди години и е моноклеточен организам во форма на спирала. Потеклото и е од неконтаминирани води и е еден од најпотентните нутритивни извори. Богат природен извор на витамин Б12, железо, протеини.

Состав: Spirulina Powder 500mg.

Ве молиме побарајте професионален совет пред да го земете овој суплемент доколку сте на лекарства, бремени сте или доите.

Не содржи квасец, глутен, пченица, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми

Возрасни и деца над 12 години една таблета на ден со храна. Да не се пречекорува препорачаната дневна доза без тоа да е советувано од соодветно квалификувано лице.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Spirulina 60 Tablets”