Karela 60 Tablets

Karela таблетите содржат: екстракт од карела (momordica charantia) еквивалент на 1250 мг карела во прашок. Сите хербални производи на HealthAid се формулирани со користење на најквалитетните екстракти и прашоци, екстрахирани од растенија од дивината или пак органски одгледувани растенија, процесирани за да се одржи висока чистота и потентност.

 

Состав во две таблети: Karela Extract (7:1) (equivalent to 1250mg Karela Powder) 179mg.

  • Опис
  • Предупредување
  • Препорачана дневна доза
  • Reviews (0)

Karela таблетите содржат: екстракт од карела (momordica charantia) еквивалент на 1250 мг карела во прашок. Сите хербални производи на HealthAid се формулирани со користење на најквалитетните екстракти и прашоци, екстрахирани од растенија од дивината или пак органски одгледувани растенија, процесирани за да се одржи висока чистота и потентност.

Состав во две таблети: Karela Extract (7:1) (equivalent to 1250mg Karela Powder) 179mg.

Побарајте совет од соодветно квалификувано лице пред да го земете овој суплемент доколку земате други лекови, ако сте бремени или доите.

Не содржи квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Возрасни и деца над 12 години една до две таблети на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалификувано лице.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Karela 60 Tablets”