Male Max®

Напредна, целосно природна, синергетска мешавина на билки, специјално избрани да ја поддруваат машката лична благосостојба. Male Max претставува потентна мешавина од муира пуама, гуарана, американска џуџеста палма, кадифен грав и мака.

  • Опис
  • Претпазливост
  • Дозираање и начин на употреба
  • Коментари (1)

Напредна, целосно природна, синергетска мешавина на билки, специјално избрани да  ја поддруваат машката лична благосостојба.

Male Max  претставува потентна мешавина од муира пуама, гуарана, американска џуџеста палма, кадифен грав и мака.

 

Во Male Max се содржани најдобрите три растенија во светот и тоа заедно со масло од семки од тиква. Муира пуама кај индијанците од амазон познато е како дрво за потенција. Тоа е едно од најскапоценото дрво на дождовната шума. Неодамна ова растение побуди голем интерес кај истражувачите во Франција посебно оние кои ги истражуваат неговите благодети. Корегин е направен од најдобриот екстракт од корен од Корејски панакс женшен. Познат е уште како крал на растенијата и повеќе од 5000 години е ценет од Кинезите. Корејскиот женшен е најчестото користено растение во светот. Бобинката од американска џуџеста палма потекнува од Флорида и пред се била откриена од домородните американци. Сега е едно од најпопуларните растенија кои се користат како додаток на исхрана во САД, а неодамна е прифатено и во Европа.

Ве молиме побарајте професионален совет пред да го земете овој суплемент (додаток на исхрана) доколку примате лекови или страдате од висок крвен притисок. Овој производ содржи кофеин

Не содржи квасец, глутен, пченица, скроб, сол и млечни производи. Погодни за вегетаријанци и вегани

Возрасни над 18 години една таблета (ако е препорачано може да се зголеми на две таблети). Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

1 review for Male Max®

  1. 5 out of 5

    Му го препорачувам на секој маж


Додадете коментар