Maca 60 Tablets

Маката е растение кое вирее на Андите, во Јужна Америка. Традиционално со векови се користи нејзиниот корен сомелен во прав. HealthАid тој прав со сложени процеси го има во хербална форма со висока чистота и потентност.

  • Опис
  • Претпазливост
  • Дозирање и начин на употреба
  • Коментари (0)

Маката е растение кое вирее на Андите, во Јужна Америка. Традиционално со векови се користи нејзиниот корен сомелен во прав. HealthАid  тој прав со сложени процеси  го има во хербална форма  со висока чистота  и потентност.

Сите производи на   HealthAid се формулирани со користење на најквалитетните екстракти и прашоци, екстрахирани од растенија од природата, органски одгледани, макотрпно процесирани за да се одржи нивниот  квалитет.

Побарајте совет од соодветно квалификувано лице пред да го земете овој суплемент доколку земате други лекови, ако сте бремени или доите.

 

Не содржи квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Возрасни и деца над 16 години една до две таблети три пати на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалифику­ва­но лице.

Коментари

Се уште нема коментари


Бидете прв(а) да коментира за “Maca 60 Tablets”