Ново

Celadrin 60 Capsules

Celadrin капсулите се направени од специјална масна киселина која се вика целадрин, естерифицирана (хемиски сменета во состојка наречена естер), која може да биде побиорасположлива, целосно искористлива.

 

Состав: Celadrin 550 mg

  • Опис
  • Препорачана дневна доза
  • Reviews (0)

Celadrin капсулите се направени од специјална масна киселина која се вика целадрин, естерифицирана (хемиски сменета во состојка наречена естер), која може да биде побиорасположлива, целосно искористлива.

Состав: Celadrin 550 mg

Celadrin 550mg caps. се наменети за лица над 12 години по една капсула на ден. За зголемување на дозата консултација со лекар или фармацевт.

* Без квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, шеќер, сол, вештачка боја, конзерванси и ароми.

** Додатоци во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Celadrin 60 Capsules”