Atrotone 60 Tablets

Atrotone таблетите се формулација која обезбедува уникатна комбинација на висококвалитетен глукозамин, хондроитин сулфат, зеленоусна школка во прав колаген тип II, екстракт од куркума, манган, МСМ кои овозможуваат продолжено дејство. Формулацијата е дополнета со манган кој овозможува нормално функционирање на коските. Погоден е за мажи и жени од сите возрасти.

 

Состав: Green Lipped Mussel powder 350mg, Glucosamine Sulphate 250mg, Free Glucosamine (from shellfish) 195mg, Chondroitin Sulphate 200mg, Methyl Sulfinyl Methane (MSM) 150mg, Collagen Type II 100mg, Vitamin C 60mg, Manganese 2mg, Turmeric (Curcuma Longa) PE 100mg.

  • Опис
  • ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА
  • Reviews (2)

Atrotone таблетите се формулација која обезбедува уникатна комбинација на висококвалитетен глукозамин, хондроитин сулфат, зеленоусна школка во прав колаген тип II, екстракт од куркума, манган, МСМ кои овозможуваат продолжено дејство. Формулацијата е дополнета со манган кој овозможува нормално функционирање на коските.
Погоден е за мажи и жени од сите возрасти.

Состав: Green Lipped Mussel powder 350mg, Glucosamine Sulphate 250mg, Free Glucosamine (from shellfish) 195mg, Chondroitin Sulphate 200mg, Methyl Sulfinyl Methane (MSM) 150mg, Collagen Type II 100mg, Vitamin C 60mg, Manganese 2mg, Turmeric (Curcuma Longa) PE 100mg.

Возрасни и деца над 14 годишна возраст, 1-2 таблети дневно со главниот оброк. Не ги пречекорувајте препорачаните дневни дози освен ако за тоа не ве советува соодветно квалификувано лице.
Лицата со дијабет треба да побараат совет од квалификувано медицинско лице пред употреба на овој додаток на исхраната.
Не го земајте овој препарат ако сте алергични на школки.
Додатоците на исхраната не треба да се користат како замена за разновидна исхрана.

2 reviews for Atrotone 60 Tablets

  1. 5 out of 5

    Мојата работа захтева високо ниво на физичка активност и во моите 60 години ми помага да ги следам сите мои тековни активности

  2. 4 out of 5

    so atroton nemam povredi pri visok intenzitet na vezbanje vo teretana


Add a review