Radiancе 60 Tablets

Radiancе™ –обезбедува убавина одвнатре. Збогатен е со азотни амино киселини, хидролизиран колаген 1000mg, со витамин Ц и цинк. Со возраста се намалува природната способност на телото за обнова на сврзното ткиво и за одржување на хидратацијата. Витаминот Ц, придонесува за нормално формирање на колаген кој претставува структурен протеин за нормално функционирање на структурите на кожата. Цинкот е одговорен за одржување на нормална кожа и нокти.

 

Состав: Hydrolysed Marine Collagen 1000mg, Vitamin C 20mg, Zinc 10mg.

  • Опис
  • Информации за алергени
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (0)

Radiancе™–обезбедува убавина одвнатре. Збогатен е  со азотни амино киселини, хидролизиран колаген 1000mg, со витамин Ц и цинк.

Колагенот е главен структурен протеин што го формира сврзното ткиво и претставува главна компонента на косата, кожата и ноктите. Со возраста се намалува природната способност на телото за обнова на сврзното ткиво и за одржување на хидратацијата. Витаминот Ц, придонесува за нормално формирање на колаген кој претставува структурен протеин за нормално функционирање на структурите на кожата. Цинкот придонесува  за одржување нормална кожа и нокти.

Состав: Hydrolysed Marine Collagen 1000mg, Vitamin C 20mg, Zinc 10mg.

Овој производ содржи риба.

Не содржи квасец, глутен, пченица, соја, млечни состојки, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

За возрасни, една таблета на ден на празен стомак. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Radiancе 60 Tablets”