Allergforte 60 Tablets

Имунолошка поддршка за сезонска чувствителност, нова формула која ги комбинира куркумин, екстракт од кора на приморски бор, витамин Ц.

 

Состав во две таблети: Vitamin E (36 iu) 24mg, Vitamin C 500mg, Selenium 100μg, Quercetin 200mg, Curcumin Extract 200mg, Bromelain (2400 GDU) 200mg, Maritime Pine Bark Extract 100mg.

 

 • Опис
 • Дозирање и начин на употреба
 • Reviews (4)

Имунолошка поддршка за сезонска чувствителност, нова формула која ги комбинира куркумин, екстракт од кора на приморски бор, витамин Ц.

Алергиите се одговор на имунолошкиот систем на дразби од одредени супстанци. Супстанциите, кои можат да предизвикаат алергија, се наречени алергени. Најчестите алергени се полен, прашина, мувла, миленичиња, инсекти, индустриски хемикалии и загадувачи на воздухот, лекови, цигари, храна и многу други. Симптомите на алергиите вклучуваат кивање, течење на носот, синузитис, чешање на носот и грлото, главоболка, водени очи, црвени очи, темни кругови под очите, кои се предизвикани од зголемениот проток на крв во близина на синусите. 

Allergforte содржи витамин Ц кој придонесува за нормално функционирање на имуниот систем.

Состав во две таблети: Vitamin E (36 iu) 24mg, Vitamin C 500mg, Selenium 100μg, Quercetin 200mg, Curcumin Extract 200mg, Bromelain (2400 GDU) 200mg, Maritime Pine Bark Extract 100mg.

 • Пациенти кои патат од сезонски и целогодишни алергии со кожна или респираторна манифестација , како и алергиски манифестации на очи;
 • Пациенти кои сакаат здрав имун систем.

4 reviews for Allergforte 60 Tablets

 1. 5 out of 5

  Најдобар лек за алергии – нема да згрешите

 2. 5 out of 5

  Најдобар!!!!!!!

 3. 5 out of 5

  Konecno resenie za mojot problem so alergija, blagodaren sum na doktorot sto mi go preporaca

 4. 5 out of 5

  Го препорачувам на сите со проблем како мојот, нема да зграшите


Add a review