Livercare 60 Tablets

Црниот дроб е најголемата лабараторија во нашиот организам. Тој е главниот орган за детоксикација, одговорен за чистење на организмот од сите токсични супстанции кои се внесуват или се создаваат при метаболните процеси. Современиот начин на живот доведува до големо оптеретување на црниот дроб. При одредени состојби се наметнува потребата од поголема нутритивна поддршка за негово оптимално функционирање.

 • Опис
 • Дозирање и начин на употреба
 • Reviews (4)

Црниот дроб е најголемата лабараторија во човековото тело. Тој  е главниот орган за детоксикација одговорен за чистење на организмот од сите токсични супстанции кои се внесуват или се создаваат при метаболните процеси. Кога системот за детоксикација (црниот дроб) станува преоптоварен, токсините се акумулираат во организмот.

Современиот начин на живот доведува до големо оптеретување на црниот дроб. Со што се наметнува потребата од  поголема нутритивна поддршка, за негово оптимално функционирање.

 

** Не содржат квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, вештачки бои и ароми

** Додатоци во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.

Возрасни и деца над 12 години една до четири таблети дневно. Да не се надминува препорачаната доза освен доколку тоа е препорачано од квалификувано лице.

4 reviews for Livercare 60 Tablets

 1. 5 out of 5

  Строго го препорачувам за обнова на црниот дроб, високо ефективно, не дека го рекламирам, туку човечки и најискрено го препорачувам. За ефикасноста тврдам бидејќи во претходните недели после вирусно заболување, ензимите поради самиот вирус и инфузиите ми беа: АЛТ-360, АСТ-120, по конзумација од недела дена, 3 таблети на ден после оброк распределени рамномерно во текот на денот, ензимите се намалија на: АЛТ-155, АСТ-40. Нормално сето тоа проследено со здрав режим на исхрана, плус Livercare дефинитивно, придонесоа за побрзо и ефективно обновување на црниот дроб земајќи ги во предвид бројките на ензимите. Секое добро.

 2. 5 out of 5

  Број 1 препарат за регенерација, заштита и детоксикација на црниот дроб. Со терапија од едно пакување 2х2 таблети на ден по јадење со чаша вода потоа уште 3 месеци 2х1 таблета по јадење со чаша вода. Хепаталните ензими: АСТ и АЛТ кои ми беа покачени дупло од нормалните вредности медикаментозно ( од лекови ) се вратија во нормала за период од 3 и пол месеци. Големи докажани искустваима кај и луѓе со цироза и оние кои користат повеќе лекови и алкохол.

 3. 5 out of 5

  Изненаден сум од ефикасноста на овој лек, верувале или не, јас хронично имам покачени триглицириди, користам триглит веќе долго време и никогаш не сум успеал да ги доведам триглицеридите во нормала секогаш ми се движат околу 2 до 2,5 (со терапија) а доколку направим пауза на терапијата достигнуваат 3,5 до 4,5. Холестерол 6,2 Исто така имам проблем со замастување на црниот дроб и имав покачени ензими АЛТ 78,3. Случајно во Аптека ми ги препоручаа Ливеркаре, бев скептик ама ги зедов да ги пробам и направив контрола на две недели пошто од неверување се плашев да не неделува а се плашев од замастувањето на црниот дроб, ова се резултатите по две недели: триглицериди -0,78 , Холестерол – 3,5 и Ензими АЛТ – 30. Овие резултати сум ги немал во последни 30 години. Незнам дали се работи за резултат од ефикасноста на Ливеркаре, ама другите лекарства секогаш истите сум ги користел а овие две недели само го убавив плус Ливеркаре. Мое е да кажам пошто сум патилец и се што сум слушнал сум пробал па би сакал и јас да кажам да помогнам на други патилци.

 4. 5 out of 5

  Одличен е за сите оние кои не внимавале како млади на здравиот живот


Add a review