CranProbio 30 Capsules

CranProbio е додаток на исхрана со висока концентрација на пробиотски соеви од Lactobacillus и Bifidobacterium, каде исто така се комбинирани со брусница и цитрон.

 

Состав: Probiotic Blend (Lactobacillus acidophilus, Bifi dobacterium lactis, Bifi dobacterium bifi dum) 5 Billion, Cranberry Powder 500mg, Grapefruit Powder 250mg.

 • Опис
 • Претпазливост
 • Дозирање и начин на употреба
 • Reviews (3)

CranProbio е додаток на исхрана со висока концентрација на пробиотски соеви од Lactobacillus и Bifidobacterium, каде исто така се комбинирани со брусница и цитрон.

Особините на овошјата се повеќекратни:

Брусницата има својства да овозможи висока киселост што создава непријателска средина за Escherichia coli и другите микроорганизми, кои се одговорни за предизвикување на цистити и вагинити.

Цитронот се издвојува со актуелна поддршка на  кисела средина, учествува во зајакнување на ѕидовите на крвните садови и имунитетот.

Пробиотиците од соевите на Lactobacillus и Bifidobacterium се доминантно присутни во нормалната цревна микрофлора.

Состав: Probiotic Blend (Lactobacillus acidophilus, Bifi dobacterium lactis, Bifi dobacterium bifi dum) 5 Billion, Cranberry Powder 500mg, Grapefruit Powder 250mg.

Доколку користите статини ве молиме побарајте професионален совет пред да го земете овој додаток на исхрана.

Не се додадени вештачки бои, конзерванси и ароми.

Возрасни и деца над 12 години една капсула на ден, како што е препорачано, по можност на празен желудник. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалификувано лице.

3 reviews for CranProbio 30 Capsules

 1. 5 out of 5

  Broj 1 probiotik , edinstven sto me zastituva pri zemanje antibiotik

 2. 5 out of 5

  Gi koristam 1 godina i sum mnogu zadovolna

 3. 4 out of 5

  Super e


Add a review