Ново

Colonease Plus 60 Capsules

Природна поддршка од Lactobacillus и Bifidobacterium пробиотски култури, алое вера, семе од магдонос, масло од мента, масло од жалфија.

 

Состав: Aloe Vera Extract (200:1) (equivalent to 5000mg Aloe Vera powder) 25mg, Peppermint Oil 5mg, Parsley Seed Oil 5mg, Clary Sage Oil 1mg. Culture Blend (30`): Culture Blend containing Lactobacillus acidophilus, Bifi dobacterium lactis & Lactobacillus bulgaricus 4bilion, Fructo­Oligosaccharides (FOS) 100mg.

 

  • Опис
  • Дозирање и начин на употреба
  • Reviews (0)

Природна поддршка од Lactobacillus и Bifidobacterium пробиотски култури, алое вера, семе од магдонос, масло од мента, масло од жалфија.  

Состав: Aloe Vera Extract (200:1) (equivalent to 5000mg Aloe Vera powder) 25mg, Peppermint Oil 5mg, Parsley Seed Oil 5mg, Clary Sage Oil 1mg. Culture Blend (30`): Culture Blend containing Lactobacillus acidophilus, Bifi dobacterium lactis & Lactobacillus bulgaricus 4bilion, Fructo­Oligosaccharides (FOS) 100mg.

** Без додатоци на  квасец, пченица, соја, млечни производи, сол, вештачки бои и конзерванси.

** Додатоци во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.

Возрасни и деца над 12 години по една капсула од двете ленти. Препаратот содржи растителни состојки кои се наоѓаат во капсулите од едната лента од пакувањето и пробиотици кои се наоѓаат во другата лента од пакувањето. Треба да се зема по една капсула од двете ленти на ден со хрaна. Да  не се зголемува дозата без консултација на лекар или фармацевт.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Colonease Plus 60 Capsules”