Alpha Lipoic Acid 250 mg

Алфа Липоична киселина е масна киселина која може да се најде во зеленчукот како што се спанаќ, брокула, компир и се карактеризира како антиоксидант кој се користи за да овозможи максимален оксидативен ефект. Антиоксидативно дејство може да придонесе за баланс и хармонија, да се подобри целокупната состојба во организмот како и да се спречи предвременото стареење предизвикано од слободните радикали.

 

Состав: 250mg Аlpha Lipoic Acid

  • Опис
  • Препорачана дневна доза
  • Reviews (0)

Алфа Липоична киселина е масна киселина која може да се најде во зеленчукот како што се спанаќ, брокула, компир и се карактеризира како антиоксидант кој се користи за да овозможи максимален оксидативен ефект. Антиоксидативно дејство може да придонесе за баланс и хармонија, да се подобри целокупната состојба во организмот како и да се спречи предвременото стареење предизвикано од слободните радикали.

Состав: 250mg Аlpha Lipoic Acid

Возрасни и деца над 12 години, една до две капсули дневно на гладно. Дозата може да се зголеми на две ако е потребно. Не го надминувајте препорачаниот дневен внес, освен ако не ве советува соодветно квалификувано лице.

** Додатоците на храна не треба да се користат како замена за разновидна и урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.

** Не содржат квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, шеќер, сол, пченка.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Alpha Lipoic Acid 250 mg”