ПРЕПАРАТИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ

 • GarciaSlim

  4.00 out of 5

  Формулацијата го содржи најпознатото тропското овошје одгледувано во Југоисточна Азија, Индонезија и Африка Garcinia Cambogia, 60% хидроксицитрична киселина (ХЦК), ѓумбир и хром кои учествуваат во поддршката за нормален метаболизам на хранливите материи.

   

  Состав во две таблети: Garcinia Cambogia Fruit Extract [standardised to min 60% HCA] 650mg, Chromium (as chromium chloride) 50μg, Ginger Root Extract [standardised to min 5% gingerols] 5mg.

 • Vegilax 30 Tablets

  5.00 out of 5

  Vegilax е иновативна формула од природни растенија како модра слива, ѓумбир, грчко семе, сладок корен, чили, семе од морач, рабрара.

   

  Состав: Rhubarb Root Extract (equivalent to 500mg of Rhubarb powder) 167mg, Li­quorice Root Extract (equivalent to 200mg of Liquorice powder) 50mg, Fennel Seed Extract (equivalent to 200mg of Fennel powder) 50mg, Fenugreek Seed Extract (equivalent to 200mg of Fenugreek powder) 50mg, Cayenne Powder 50mg, Prune Juice Fruit Extract (equivalent to 200mg of Prune powder) 40mg, Ginger Root Extract (equivalent to 100mg of Ginger powder) [standardised to min 5% gingerols] 5mg.