МАШКО ЗДРАВЈЕ

 • Cysticare 60 Tablets

  5.00 out of 5

  HealthAid® Cysticare® таблетите се специјално формулирани со користење на природни билни екстракти со врвен квалитет кои се рафинирани и прочистени за максимална апсорпција и искористување од страна на организмот. Нова формула која е богата со магдонос и смрека. Формулацијата содржи дополнително екстракт од брусница, витамин Ц, цитрус биофлавоноиди.

   

  Состав: Vitamin C 160mg, Potassium 300mg, Citrus Bioflavonoids 100mg, Cranberry Extract (25:1) 40mg, Parsley Leaf Extract (4:1) 200mg, Juniper berry Extract (4:1) 200mg.

 • Gentlemen’s 3®

  5.00 out of 5

  Растителна формула која содржи екстракти од билки со специфична вредност за машкото здравје – муира пуама со американска џуџеста палма, масло од семки од тиква, женшен и цинк.

   

  Состав: Zinc (as Zinc Picolinate) 3.5mg, Koregin® Standardized Korean Gin­seng Root Extract (5:1) 350mg (powder equivalent), Standardized Muira Puama (Bark and Root) Extract (10:1) 240mg (powder equivalent), Standardized Saw Palmetto Fruit Extract (10:1) (Providing a minimum of 136mg Fatty Acids and Sterols) 160mg (powder equivalent), Pumpkin Seed Oil 50mg.

 • Maca 60 Tablets

  0 out of 5

  Маката е растение кое вирее на Андите, во Јужна Америка. Традиционално со векови се користи нејзиниот корен сомелен во прав. HealthАid тој прав со сложени процеси го има во хербална форма со висока чистота и потентност.

   

  Состав: Maca powder 500mg, pulverised extract (5:1).

 • Male Max®

  5.00 out of 5

  Напредна, целосно природна, синергетска мешавина на билки, специјално избрани да ја поддржуваат машката лична благосостојба. Male Max претставува потентна мешавина од муира пуама, гуарана, американска џуџеста палма, кадифен грав и мака.

   

  Состав: Korean Ginseng Standardised Extract 2:1 (Panax ginseng root, min 5% ginse­nosides) [Eq. to 500mg powder] 250mg, Ashwagandha Standardised Extract (Withania som­nifera root, min 1.5% withanolides, 1% alkaloids) 150mg, Velvet Bean 4:1 Extract (Mucuna pruriens seed) 100mg, Muira Puama 4:1 Extract (Ptychopetalum olacocides seed) 100mg, Guarana 4:1 Extract (Paullina cupana seed) 100mg, Pumpkin 4:1 Extract (Cucurbita pepo seed)100mg,Damiana4:1Extract (Turneraaphrodisicaleaf)100mg,Cinnamon Extract (Cin­namomum zeylanicum bark) 100mg, Maca 5:1 Extract (Lepidium meyenii root) 100mg, Pussy Willow 4:1 Extract (Salix nigra bark) 60mg, Kola Nut 4:1 Extract(Cola acuminate seed) 50mg, Puncture Vine Standardised Extract (Tribulus terrestris fruit and root, min 40% saponins) 25mg, Saw Palmetto Standardised Extract (Serenoa repens berry, min 40­45% fatty acids) 25mg.

 • Prostavital

  5.00 out of 5

  Prostavital овозможува нутритивна поддршка за здравјето и благосостојбата на мажите, oригинална комбинација од цинк, селен, витамин Е. Цинкот придонесува за нормално ниво на тестостерон во крвта, а селенот за нормална сперматогенеза, витаминот Ц учествува во нормално функционирање на имунолошкиот систем.

   

  Состав: Vitamin E (66 iu) 60mg, Vitamin C 120mg, Vitamin B6 6mg, Magnesium 100mg, Zinc 15mg, Chromium 50μg, Copper 0.5mg, Selenium 50μg, Lycopene 3mg, L­-Alanine 50mg, L­-Glutamic Acid 200mg, Wheatgerm Oil 90mg, Pumpkin Seed Oil 200mg, Lecithin 100mg, Stinging Nettle 5:1 Extract (Ultra Diocia Root) 10mg, Saw Palmetto Berries 12:1 Extract (Serona repens berries) 30mg, Pygeum Africanum bark 5mg.

 • Seхovit Forte

  4.00 out of 5

  Комбинација на гинко билоба и корејски женшен, дополнето со есенцијални амино киселини, витамините А, Ц и Е, минералите цинк и селен овозможуваат да се почувствува разликата во машкиот активен живот.

   

  Состав: Vitamin C 100mg, Vitamin E (natural source) 67mg, Zinc 15mg, Selenium 100ug, L­-Arginine HCl 250mg, L-­Carnitine 50mg, L-­Methionine 50mg, L­-Phenylalanine 50mg, Korean Ginseng 15:1 extract (standardised to 20% gin­senosides) [equivalent to 900mg powder] 60mg, Ginkgo Biloba extract (standardised to 24% glycosides & 6% terpenoids) 50mg.

 • Zinc Gluconate

  0 out of 5

  Zinc Gluconate таблетите содржат цинк, кој е суштински минерал кој се наоѓа во речиси секоја клетка и е од витално значење за бројни процеси во телото. Цинкот ја стимулира активноста на неколку ензими и затоа е вклучен во нормалниот раст на клетките и синтезата на протеини, плодноста и репродукцијата, нормално ниво на тестостерон, здрав имунитет. Придонесува да се одржи квалитетот на ноктите, косата и кожата.

   

  Состав: Zinc Gluconate 70mg, Which provides Zinc 10mg.