Огласи за вработување

ДЕМАКС НОВА ИНТ дооел од Скопје објавува оглас за вработување на:

1 МАРКЕТИНГ АГЕНТ-МЕНАЏЕР Потребни квалификации: – високо образование (предност маркетинг менаџмент), – [...]