ДЕМАКС НОВА ИНТ дооел од Скопје објавува оглас за вработување на:

ДЕМАКС НОВА ИНТ дооел од Скопје објавува оглас за вработување на:

1 МАРКЕТИНГ АГЕНТ-МЕНАЏЕР

Потребни квалификации:
– високо образование (предност маркетинг менаџмент),
– претходно работно искуство во маркетинг ќе се смета за предност,

– пожелно претходно работно искуство со административно работење,
– Одлично познавање на Windows и MS Office програми
– Одлично познавање на англиски јазик
– Возачка дозвола Б категорија

– Место на живеење Скопје

Основни задачи и одговорности:
– Имплементација и следење на маркетиншките активности во продажните објекти
– Организација и дистрибуција на маркетинг материјали
– Организација и координирање на настани
– Следење и анализа на пазарните трендови

Вештини и способности:
– одлични комуникатори, аналитичари и организатори,
– стручност и елоквентност, енергичност,
– претприемачки дух, способност за пласирање на производ или услуга
– справување со работа под притисок, исполнување таргети
– задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и маркетиншки промоции на терен

Нудиме:
– работа на терен во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, можност за интернационална кариера
– Плата 30.000- 90.000 во зависност од реализација, можна дополнителна мотивација во форма на бонуси

Одговорности:
– презентирање и промоција на производи од областа на здравјето и убавината
Сите заинтересирани кандидати да достават CV со фотографија и мотивационо писмо задолжително на македонски јазик на e-mail: dejannikolovski2017@gmail.com

Огласот трае до 30.06.2017 година

Share this post