Подготовки пред Скопски Маратон

Подготовки пред Скопски Маратон

Во време на финални подготовки за Скопскиот Маратон 2018 ви ги претставуваме најдобрите два препарати кои HealthAid ги нуди како ваши најголеми поддржувачи – Celadrin и Koregin.

Celadrin е моќна формула која ја подобрува флексибилноста и еластичноста во зглобовите. Се користи превентивно, или откако ќе се појави болка во зглобовите, особено кај спортисти, велосипедисти, луѓе кои џогираат и слично.Формулата поседува новитет во третман на зглобни промени, безбедни и кај дијабетичари и оние со автоимуни болести – може да се користи без проблем кај овие ранливи групи на луѓе.

Главна функција е подмачкување на зглобните површини, да делува антиинфламаторно и аналгетички, како би се избегнала или намалила болката во зглобовите.

Повеќе информации на следниот линк:https://goo.gl/eisef2

За сите оние кои страдаат од ХРОНИЧЕН ЗАМОР или СЕКОЈДНЕВЕН СТРЕС, кои како последица страдаат од недостаток на концентрација и имаат слаб имун систем, како и за сите оние кои ТРЕНИРААТ, ТРЧААТ и им е потребна повеќе енергија.Koregin® е високо концентриран екстракт од корен на корејски женшен. Главно се користи за да се обезбеди чувство на физичка енергија на било која возраст. Синоним за виталност и сила. Можен адаптоген кој може да се користи за одржување на нормално ниво на холестерол, нормален метаболизам, енергија и нормална функција на имуниот систем.
Повеќе информации на следниот линк: https://goo.gl/mGJNJ4

 

 

Споделете ја оваа објава