Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

Ве повикуваме и Вие да бидете дел од нашиот тим!

Ние ви нудиме интересна работа полна со предизвици во динамична работна средина. Нацелени сме кон развој и иновација, со потенцијал за понатамошен раст.


Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

1 Административен работник – Office assistant

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • ССС/ВСС
 • претходно работно искуство  во административно работење ќе се смета за предност
 • Одлични комуникациски и организациски способности
 • Одлучност и самоиницијативност
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, темелност, енергичност

Вештини и способности:

 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • стручност и елоквентност, енергичност,
 • Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
 • Аналитички способности, упорност и енергичност
 • Професионален и позитивен однос
 • задолжително претходно работно искуство во административно работење.

Задачи и одговорности:

 • Организира административни и финансиски задачи при работењето
 • Електронско процесирање на фактури во систем на административно работење, водење на евиденции, табели,
 • Одржување и сортирање на документација
 • Организира административни и финансиски задачи, проследување на документи, деловна коресподенција
 • Останата администартивна поддршка
 • Соработка со претпоставените

Нудиме:

 • Средина во која денот брзо поминува
 • Средина која никогаш не е здодевна
 • Средина во која ќе растете лично и професионално.
 • Сите потребни средства за работа
 • Иднина на која ќе бидете горди
 • работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности

Ако барате нови професионални предизвици, мотивирани сте и подготвени за нови успеси, Ве замолуваме да доставите кратка биографија (СV) и мотивационо писмо  на следната е-маил адреса: career@demaxnova.com

Огласот трае до 01.08.2022 година

Пријавените кандидати ќе се селектираат по пат на интервју.

Share this post