Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на Р. Македонија:

Потребни квалификации:

– високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),
– активно познавање на англиски јазик,
– одлично познавање на MS Office,
– положен возачки испит (Б категорија)
– место на живеење во Скопје.

Вештини и способности:– одлични комуникатори, аналитичари и организатори,
– стручност и елоквентност, енергичност,
– претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга,
– справување со работа под притисок, исполнување таргети,
– задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

Нудиме:

– работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

Одговорности:

– презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: career@demaxnova.com

Огласот трае до 16.03.2020 година

Share this post