ИЗДВОЕНИ ПРОИЗВОДИ

 • Colonease Plus 60 Capsules

  0 out of 5

  Природна поддршка од Lactobacillus и Bifidobacterium пробиотски култури, алое вера, семе од магдонос, масло од мента, масло од жалфија.

   

  Состав: Aloe Vera Extract (200:1) (equivalent to 5000mg Aloe Vera powder) 25mg, Peppermint Oil 5mg, Parsley Seed Oil 5mg, Clary Sage Oil 1mg. Culture Blend (30`): Culture Blend containing Lactobacillus acidophilus, Bifi dobacterium lactis & Lactobacillus bulgaricus 4bilion, Fructo­Oligosaccharides (FOS) 100mg.

   

 • Bee Propolis 60 Tablets

  5.00 out of 5

  Bee Propolis 1000мг, претставува 100% чист екстракт, стандардизиран за орална употреба. Прополисот се смета за чудо на природата. Прополисот содржи протеини, амино киселини, витамини, минерали и флавоноиди.

   

  Состав: Bee Propolis Extract 3:1 (Equivalent to 1000mg of Raw Propolis) [standardised for min of 3% chrysin, galangin and picocembrin content] 333mg.

 • Uriprinol

  5.00 out of 5

  Uriprinol таблетите претставуваат уникатна комбинација на есенцијални витамини и внимателно одбрани билни екстракти, со докажан ефект во намалувањето на штетните концентрации на урична киселина и можат да бидат од голема помош кај пациентите кои боледуваат од ГИХТ. Може да помогне во одржување на нормално ниво на урична киселина, може да ја намали болката во зглобовите, посебно во стапалата кое е и предоминантно место за ГИХТ и делува инхибиторно на инфламаторниот процес.

   

  Состав во две таблети: Vitamin C 250mg, Folate (L­5­ Methyltetrahydro­folate) 200μg, Montmorency Tart Cherry Fruit Powder (10:1) 1000mg, Celery Seed Extract (10:1) 80mg, Green Coffee Bean Extract (12:1) (Standardised for 50% Chlorogenic Acid) 200mg, Turmeric Extract (10:1) 100mg, Banaba Leaf Extract (10:1) (Standardised for 1% Corosolic Acid) 100mg.

ПРЕДНОСТИ НА HealthAid

ГИ ПОКРИВААТ
СИТЕ ПОТРЕБИ

Детално испитани и нутритивно избалансирани производи за потполно задоволување на сите потреби на организмот.Види повеќе »

ВИСОКО НИВО
НА АКТИВНА СУПСТАНЦА

Мултикомпонентни препарати со повисоко ниво на активна супстанца од било кои други конкурентски производи.Види повеќе »

СТРОГО
СЕЛЕКТИРАНИ СОСТОЈКИ

За производите на HealthAid се користат  строго селектирани состојки кои се набавуваат на европскиот пазар.Види повеќе »

ДЕЛ ОД НАШИОТ БЛОГ

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на 1 магационер

Ве повикуваме и Вие да бидете дел од нашиот тим! Ние ви нудиме интересна работа полна со предизвици во динамична... read more

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

Ве повикуваме и Вие да бидете дел од нашиот тим! Ние ви нудиме интересна работа полна со предизвици во динамична... read more

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

Ве повикуваме и Вие да бидете дел од нашиот тим! Ние ви нудиме интересна работа полна со предизвици во динамична... read more

ПРЕПОРАКИ